| sugesti in privinta adminilor | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Wanted|Jason
Numarul mesajelor : 181 Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/07/2009 Varsta : 35 Localizare : Sebes , Jud. Alba
| Subiect: sugesti in privinta adminilor Dum Dec 13, 2009 2:34 pm | |
| yoonut si sexy boy nu va suparati k va spun dar alegetiva admini mai cu cap nu doar ca ii cunoasteti....... am observat ca danger a primit admin nu ma intereseaza daca a primit reglamentar sau il cunoaste careva. am intrat pe sv si eram singur in de_train, am stat vreo 4 ture pe mapa aia si o intrat danger care o schimbato pe fy_snow. a inceput jocu si pt faptul ca lam executat si nu apuca sa ma inpuste mia facut poze, mia dat slay si ma pus pe spectator, apoi mia cerut sai dau add la mess sai dau pozele. faptul ca mia cerut pozele is de acord poate a crezut ca am cod, dar nu inteleg dc slay, pus pe spectator, si oricum mi sau mai facut odata poze mai devreme de catre adminul samuray. nu veau sa zic ca er trebui sanctionat ca nu a gresit chiar asa dar as vrea sa pot juca si eu fara sa tot primesc slay cum am primit si de la samuray doar pentru faptul ca jucam cu o anumita arma de cateva ture(nu era avp) | |
|
| |
SexyBoy Moderatorr
Numarul mesajelor : 35 Reputatie : -1 Data de inscriere : 14/10/2009 Varsta : 29 Localizare : Slobozia
| Subiect: Re: sugesti in privinta adminilor Lun Dec 14, 2009 8:38 pm | |
| bn nu va mai avea admin ptr ca lam prins ca are cod.... | |
|
| |
3n!gM@ VIP
Numarul mesajelor : 64 Reputatie : 3 Data de inscriere : 11/08/2009 Localizare : Slobozia Jud.Ialomita
| Subiect: Re: sugesti in privinta adminilor Joi Dec 17, 2009 10:30 pm | |
| Si asa Danger isi bate joc de admin :| | |
|
| |
Samuray Moderatorr
Numarul mesajelor : 37 Reputatie : -6 Data de inscriere : 19/12/2009
| Subiect: Re: sugesti in privinta adminilor Sam Dec 19, 2009 6:26 pm | |
| janson tiam dat slay din motivul urmator :tie ti se pare ca snow e arma cu lunete la cati jucatori eam el lua numai are cu lunete respectiv awp etc deci nare derptate zi tu sexyboy | |
|
| |
Wanted|Jason
Numarul mesajelor : 181 Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/07/2009 Varsta : 35 Localizare : Sebes , Jud. Alba
| Subiect: Re: sugesti in privinta adminilor Sam Dec 19, 2009 8:21 pm | |
| | |
|
| |
Samuray Moderatorr
Numarul mesajelor : 37 Reputatie : -6 Data de inscriere : 19/12/2009
| Subiect: Re: sugesti in privinta adminilor Dum Dec 20, 2009 5:30 am | |
| ok ai jucat si cu awp da si cu aia da mai lasa frate armele cu luneta ce ai 2 ani? | |
|
| |
Wanted|Jason
| Subiect: Re: sugesti in privinta adminilor Dum Dec 20, 2009 10:25 am | |
| mai dute ma sin plm de idiot orb ca nici nu mam atins de avp si vezi cui ii zici u pusti de 2 ani "copile"
Scz yoonut dar ma enerveaza, orice om are limitele lui si o intrecut masura | |
|
| |
v3lcr0md
Numarul mesajelor : 360 Reputatie : 3 Data de inscriere : 24/04/2009 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: sugesti in privinta adminilor Sam Feb 20, 2010 9:24 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: sugesti in privinta adminilor | |
| |
|
| |
| sugesti in privinta adminilor | |
|