Slobozia Counter-Strike Community
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Slobozia Counter-Strike Community

Copyright © Comunitatea SloboziaCs, 2009 - 2011.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Sondaj
Vreti sa cada Guvernul "Boc"?
Da
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_vote_lcap77%[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_vote_rcap
 77% [ 10 ]
Nu
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_vote_lcap23%[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_vote_rcap
 23% [ 3 ]
Total voturi : 13
Adresa ta IP
IP
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 129, Dum Sept 29, 2024 2:29 am
Ultimele subiecte
» Counter-Strike 1.6 Romania v2.0
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeMar Ian 08, 2013 8:40 pm Scris de yoonutz

» Bani pe net cu Clixsense
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeSam Ian 05, 2013 8:36 am Scris de yoonutz

» problema cu cs!
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeVin Dec 21, 2012 3:58 pm Scris de ric63

» Cum sa faci bani pe net cu neobux
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeVin Dec 21, 2012 12:48 pm Scris de yoonutz

» MuAddicted
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeLun Mai 09, 2011 10:11 am Scris de RobyMapping

» Important: Model reclamatie
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeLun Mai 02, 2011 5:07 pm Scris de Samuray

» Cerere Admin
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:58 pm Scris de Samuray

» Se va deschide sv!!!
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:49 pm Scris de Samuray

» cerere unban
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeDum Mai 01, 2011 1:01 pm Scris de Samuray

Top postatori
v3lcr0md
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_vote_lcap[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_voting_bar[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_vote_rcap 
yoonutz
[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_vote_lcap[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_voting_bar[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_vote_rcap 
Speedy Gonzales
Wanted|Jason
tRoIa3D
luci1200
Wanted|Koko
SoSo
3n!gM@
silviu
Staff-ul SloboziaCs
yoonutz troia2
Parteneri
forum gratuit
google.ro
Me And Games
Most Wanted Server
DemoniCS
Secolul 21
ROU Skilled Players
Salmen -Community
cscentru.forumz.ro

[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Sasuke

Numarul mesajelor : 28
Reputatie : 0
Data de inscriere : 18/12/2009
Varsta : 29
Localizare : jud.Botosani

[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz Empty
MesajSubiect: [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz   [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeJoi Iun 17, 2010 10:50 am

De ce mereu cand intru pe un sv ZM,war3ft sau uwc3 am lag imens si ma scoate instantaneu si eu scriu rate25000 dar nu rezolva nimic va rog ajutatima sa reduc acest lag sa ma pot juca linistin
Sus In jos
yoonutz
Detinator
Detinator
yoonutz

Numarul mesajelor : 238
Reputatie : 13
Data de inscriere : 09/03/2009
Localizare : Romania, Jud. Ialomita, Slobozia

MesajSubiect: Re: [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz   [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeJoi Iun 17, 2010 12:16 pm

Da-ne mai multe informatii, de cand se intampla, la orice versiune de cs... ?
Sus In jos
https://sloboziacs.forum.st
Sasuke

MesajSubiect: Re: [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz   [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeJoi Iun 17, 2010 12:21 pm

yoonutz deci am descarcat 5 versiuni de cs si cand intru pe orice sv am lag imens uneori trece peste 600 si vreau sa rezolv aceasta probleama sa ma jco linistit
Sus In jos
Sasuke

MesajSubiect: Re: [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz   [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeJoi Iun 17, 2010 12:26 pm

si se intampla de acuma 2 saptamani de cand miam instalat windowsul dar nu cred ca windowsul e de vina pentru ca inainte tot pe asta il aveam si mergea struna dar acuma nu stiu ce so intamplat
Sus In jos
yoonutz
Detinator
Detinator
yoonutz

MesajSubiect: Re: [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz   [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeJoi Iun 17, 2010 4:34 pm

Verificati viteza la internet (fa un test aici: http://www.speedtest.net/ ) si da-ne rezultatul.

O alta posibila rezolvare a problemei ar fi registrul de la Valve din Windows, pe care trebuie sa il resetezi urmand pasii urmatori:
Start->Run-> (scrie) regedit si apoi accesezi HKEY_CURRENT_USER->Software->Cauti "Valve" dai dreapta click si delete.
Cand intri in cs e posibil sa iti ceara un CD-key in cazul asta umpli toate casutele cu "AAAA...".

De asemenea setarile din joc iti pot face lag, de recomandat:

cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_cmdbackup 2
fps_max 101
fps_modem 0
Sus In jos
Sasuke

MesajSubiect: Re: [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz   [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeJoi Iun 17, 2010 4:44 pm

am facut tesstul de 3 ori si am vazut ca rezultatele se schimba
Sus In jos
Sasuke

MesajSubiect: Re: [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz   [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeJoi Iun 17, 2010 4:48 pm

yoonutz in windows nam nici un registre de la valve
Sus In jos
Sasuke

MesajSubiect: Re: [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz   [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeJoi Iun 17, 2010 4:53 pm

yooooonuuuutzzzz sa rezolvat mssssssssssssssss mult frate ma pot baza pe mine acum ma pot juca linistit msssss
Sus In jos
yoonutz
Detinator
Detinator
yoonutz

MesajSubiect: Re: [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz   [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeJoi Iun 17, 2010 9:49 pm

Cum ai rezolvat? Posteaza aici ca altii care au aceeasi problema sa gaseasca rezolvarea mai repede.
Sus In jos
Sasuke

MesajSubiect: Re: [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz   [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitimeVin Iun 18, 2010 5:54 am

am scris in consola cs_update rate 101 si cl_cmrate 101 si sa rezolvat
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz   [rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz I_icon_minitime

Sus In jos

[rezolvat]Ajutatima cu ceva plzz
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» probleme mari ionutz
» am o intrebare de ce am pingul sau lagul asa de mare ajutatima sa fac cela in legatura cu asta?
» [rezolvat]Cerere parteneriat :)
» Deschideti si voi sv de zm plzz:)
» [rezolvat]Cerere Parteneriat Me And Games

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Slobozia Counter-Strike Community :: Forum :: Anunturi/Stiri-
Mergi direct la: